Malaysia lancerer den første kommercielle økologiske Cat Mountain King plantage

For nylig annoncerede det malaysiske multinationale plantations- og farm management selskab plantations International, at dets helejede datterselskab, United tropical fruit (UTF), officielt lancerede den første og eneste kommercielle økologiske Cat Mountain King plantage i Malaysia.
Plantagen ligger i Pahang-staten, Malaysia, og dækker et areal på 100 acres (ca. 40,5 hektar) med en lejeperiode på 60 år. Børnehaven er placeret på campus i UiTM Pahang-staten i samarbejde med Malaysias Mara University of Technology (UiTM) af UTF. Det er rapporteret, at ud over UTF-plantning vil frøplanterne, der dyrkes i planteskolen, også blive godkendt til tredjeparts maoshanwang-avlere i Malaysia, mens de bevarer den fuldstændige eksklusivitet til eksportmarkedet, for at gøre plantager internationale til den eneste kilde til 100% økologisk maoshanwang durian af kommerciel kvalitet i Asien.
Gareth Cookson, direktør for driften hos plantations international, sagde: "Vi er den eneste virksomhed på markedet, der har investeret tid og penge i forskning og udvikling og plantning af ægte økologisk durian. Andre virksomheder kan hævde, at de anvender økologiske dyrkningsmetoder, men vi sikrer økologisk dyrkning fra begyndelsen af ​​avlen, så den økologiske tilsynskæde af durian er startet, før frøplanterne plantes."


Posttid: Dec-07-2021