I den første juli blev 278.000 tons grøntsager fra Hunan eksporteret til 29 lande og regioner rundt om i verden

Hunan-grøntsager fylder den internationale "grøntsagskurv"
I den første juli blev 278.000 tons grøntsager fra Hunan eksporteret til 29 lande og regioner rundt om i verden
Huasheng online 21. august (Hunan Daily Huasheng online Hunan Daily Huasheng onlinereporter Huang Tingting-korrespondent Wang Heyang Li Yishuo) Changsha Customs udgav i dag statistikker om, at fra januar til juli i år nåede Hunans import og eksport af landbrugsprodukter 25,18 milliarder yuan om året- en stigning på 28,4 % på året, og både import og eksport steg hurtigt.
Hunan-grøntsager bliver mere og mere populære i verden. I den første juli var Hunans landbrugseksport hovedsageligt grøntsager, med 278.000 tons grøntsager eksporteret til 29 lande og regioner rundt om i verden, en år-til-år stigning på 28%. Med den kontinuerlige promovering af "grøntsagskurv"-projektet i Guangdong, Hong Kong og Macao Bay-området er 382 plantningsbaser i Hunan blevet udvalgt til listen over "grøntsagskurv" anerkendte baser i Guangdong, Hong Kong og Macao Bay-området, og 18 forarbejdningsvirksomheder er blevet udvalgt til listen over "grøntsagskurve"-forarbejdningsvirksomheder i Guangdong, Hong Kong og Macao Bay-området. Fra januar til juli udgjorde Hunans grøntsagseksport til Hongkong 74,2 % af den samlede grøntsagseksport.
Mere end 90% af Hunans import og eksport af landbrugsprodukter er koncentreret i Yueyang, Changsha og Yongzhou. I den første juli udgjorde Yueyangs import og eksport af landbrugsprodukter næsten halvdelen af ​​provinsens samlede import og eksport af landbrugsprodukter; Changshas import og eksport af landbrugsprodukter beløb sig til 7,63 milliarder yuan, hvilket tegner sig for omkring en tredjedel af den samlede import og eksport af landbrugsprodukter i provinsen; Yongzhou importerede og eksporterede 3,26 milliarder yuan af landbrugsprodukter, som næsten alle blev eksporteret.
I den første juli var Hunans importerede landbrugsprodukter hovedsageligt sojabønner, majs og andre kornsorter. Ifølge analysen fra Changsha Customs er antallet af grise i provinsen siden i år steget med 32,4% i forhold til samme periode sidste år. Korn som sojabønner og majs er de vigtigste råvarer til svinefoder, hvilket øger importefterspørgslen. Fra januar til juli steg Hunans import af sojabønner og majs med henholdsvis 37,3 % og 190 % år-til-år.


Posttid: 01-09-2021